Контакт

Ние се наоѓаме во населбата Тафталиџе, веднаш до Австралискиот конзулат и наспроти влезот на Форца ресторанот. На истата улица се Топлификација, Скара Бар, Ресторанот 14ка и училиштето Јахја Кемал.

Работно време

Пон - Пет 12:00 - 20:00
Сабота - 10:00 - 19:00
Недела - затворено

Контакт информации

Ул. Лондонска 13А
1000 Скопје
+389 (02) 616 0033info@malidzvezdi.mk

[recaptcha]