ДЕЦА

Услуга Цена
Шишање 300 ден.
Маникир 200 ден.
Педикир 300 ден.
Шишки 100 ден.
Фризури 250 - 500 ден.
Детска шминка 150 ден.

ВОЗРАСНИ

Услуга Цена
Шишање 300 ден.
Маникир 300 ден.
Педикир 400 ден.
Маникир со гел лак 400 ден.
Фенирање 300 - 500 ден.