Професионалниот тим на Мали Sвезди има огромна желба и трпение за работа со деца

 За нас

Кратка статија за Мали Sвезди на интернет порталот СкопјеИнфо

За нас

Супер интересна приказна за салонот Мали Sвезди за емисијата Неделен Магазин со Ели Танасковска. . Разговори, мислења и искуства дирекно од нашите "Мали Sвезди"


 
За нас

Статија во весникот "Вест" за нашиот салон